top of page

čet, 15. tra

|

Spletna konferenca

Matevževi dnevi / Vse kar morate vedeti o ledveni hrbtenici

Strokovnjaki, specialisti ortopedske kirurgije, bodo v živo predavali izbrane tematike namenjene družinskim zdravnikom, ortopedom, fizioterapevtom in drugim zdravnikom. Srečanje se imenuje "Matevževi dnevi" v spomin pokojnemu dr. Matevžu Gorenšku, specialistu ortopedske kirurgije.

Registration is Closed
See other events
Matevževi dnevi / Vse kar morate vedeti o ledveni hrbtenici
Matevževi dnevi / Vse kar morate vedeti o ledveni hrbtenici

Datum srečanja

15. tra 2021. 13:00 – 20:15 CEST

Spletna konferenca

O dogodku

Ortopedska konferenca (Matevževi dnevi) bo osredotočena na novosti s področja ortopedije, s poudarkom na ledveno hrbtenico. Naslov letošnjega kongresa je: Vse kar morate vedeti o ledveni hrbtenici. Kongres bo potekal 15.4.2021, s pričetkom ob 15.00, in zaključkom ob 20.00. Strokovnjaki, specialisti ortopedske kirurgije, bodo v živo predavali izbrane tematike, omogočena pa bo tudi dvosmerna komunikacija z udeleženci. Srečanje se imenuje Matevževi dnevi v spomin pokojnemu dr. Matevžu Gorenšku, specialistu ortopedske kirurgije.

Glavni organizator konference je MD Medicina, ki skrbi za strokovno vsebino, v sodelovanju z zavodom E-coopedu in Nado centrom, ki skrbita za tehnično in organizacijsko plat kongresa. 

Program je prijavljen na Zdravniški zbornici Slovenije. Število odobrenih kreditnih točk: 5

Kongres bo potekal kot e-konferenca, predavatelji bodo v živo predstavili izbrane tematike, omogočena bo tudi dvosmerna komunikacija z vsemi slušatelji, sodelovanje v diskusiji z zastavljanjem vprašan, glasovanje in podobno.

Napotke glede dostopa do kongresne spletne strani bodo udeleženci prejeli ob prijavi na srečanje preko vpisanega e-naslova. Kontaktni podatki: info@ecoopedu.com 

PROGRAM


  • 1 sat 55 minuta

    VSTOP V VIRTUALNI PROSTOR in ogled virtualne razstave sponzorjev


  • 5 minuta

    Uvodne besede

34 more items available

Deli

bottom of page